– Grethe, Jørgen, Nanette, Columbine, Victoria

Vi har haft en fantastisk uge i jeres skønne hus. Store som små har stor-nydt charmerende Cori – ikke mindst Signina-pladsen med dens liv og fødevarebutikker. Der er blevet slæbt hjem til huset af lokal vin, tynd-skåret skinke, solmodne tomater, melon og jordbær, det skønneste brød fra bageren og frisk pasta og hjemmelavet pesto fra købmanden.  Alt er blevet nydt på terrasserne i morgensol eller gyldent aftenlys – enten til gadens liv eller til bjergenes og slettens skønhed. I har ret, når I skriver, at denne plet SKAL opleves.

Vi har været et hurtigt smut i Rom for at vise Victoria Peters Kirken og et par andre ’highlights’. Det er også blevet til en vidunderlig tur sydpå til standene ved Sebaudia, hvor vi kastede os i det friske hav og videre til den smukke San Felice, hvor man virkelig fornemmer Italiensk riviera stemning. Den mest uforglemmelig tur var dog til Ninfa-haven – måske verdens smukkeste have? Vi satsede trods modstridende oplysninger i diverse guides på at lægge vejen forbi og tilfældet ville at haven var åben. Ekstasen hos familiens have-entusiast var ”beyond words” og vi andre med knap så meget havekulturel viden var lige så begejstrede. En oplevelse, der klart overgår enhver beskrivelse (Det kan anbefaes at læse den fascinerende historie om familien Caetani, der grundlagde haven…)

En ting er udflugter og alle de mange skønne steder omegnen byder på. En anden er selve Cori, som har givet os lige så mange oplevelser: De søde gamle damer i gaden som hilser og smiler til os hver dag.

Vi føler virkelig, vi har fået en dejlig bis af den rigtige Italien og håber, der bliver mange flere – gerne med Cori  jeres vidunderlige hus som udgangspunkt.

Profil

Huset ligger på de allerbedste m2 i Cori. I det historiske centrum af Cori Monte (den høje bydel) ligger huset lige i svinget, der hvor via della Republica glider over i via Veneto og landskabet åbner sig mod havet og Pontina sletten (Roms køkkenhave).

Kontaktoplysninger
Cori-rom Via della Repubblica 18 04010 Cori LT Italien
(+45) 20 23 70 65
madssoegaard@hotmail.com

 

Designet af Standoutmedia