Kontakt

Vil du booke ferie?

Har du spørgsmål eller ønsker du at leje feriehus i Cori, så send os en besked via kontaktformularen.

Via della Repubblica 18 04010 Cori LT Italien

Tlf.: 20 23 70 65
madssoegaard@hotmail.com

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Lidt om hvem jeg er

Jeg er leder af en behandlingsinstitution og arbejder derudover som underviser og supervisor. Jeg er i den lykkelige situation, at jeg har fået mulighed for at overtage dette vidunderlige byhus fra d. 24. januar 2020.

Jeg har igennem en årrække forsøgt at finde det helt rigtige sted i Italien og i oktober måned 2019 kørte jeg rundt med min kæreste og så på forskellige ejendomme, uden at finde det jeg drømte om. Jeg havde faktisk opgivet, men 2 dage inden at vi skulle rejse tilbage til Danmark, så faldt jeg ved en tilfældighed over Cori og Anne Kirstine og Niels Ole’s hus, hvorfor jeg skrev til dem for at høre om de var interesserede i at sælge.

Ved et lykketræf var de i huset med deres søde venner og de havde netop besluttet sig for, efter mange og svære overvejelser, at afhænde deres hjertebarn. Dagen efter kørte min kæreste og jeg til Cori for at besøge Anne Kirstine og Niels Ole i deres velbeliggende byhus. Vi faldt pladask for hvordan de havde renoveret og indrettet huset, samt ikke mindst tagterrassen med den ekseptionelle udsigt.

Herefter er det gået stærkt og vi har hele vejen gennem processen haft en virkelig fin dialog, hvor jeg udover uvurderlig hjælp fra Anne Kirstine ift. alt det praktiske, som der er forbundet med ejendomshandel i udlandet, desuden har fået lov til at overtage og videreføre hendes hjemmeside med alle de velskrevne informationer om området mv. Anne Kirstine er cand.mag. i dansk og kunsthistorie og arbejder med strategisk kommunikation i hendes egen virksomhed Red Elephant Communication & Research

Send forespørgsel til: madssoegaard@hotmail.com Tlf. +45 20 23 70 65

Anne Kirstine og Niels Ole har indrettet huset med en varm og hjemlig atmosfære, hvilket de er lykkedes rigtig godt med. Jeg kan ihvertfald se at de udelukkende har fået begejstrede tilbagemeldinger fra gæster. Det kan du se lidt om i gæstebogen.

Jeg skal primært bruge huset til mig selv, min kæreste og min familie, men ønsker indimellem også at leje det ud. Da huset ikke er et egentligt udlejningshus, finder du ingen bookingkalender på siden her. Send mig en mail og jeg skal svare meget hurtigt, om du kan leje huset, i den periode, du ønsker madssoegaard@hotmail.com

Jeg har kontakt til ejerne af en charmerende lille udsigtslejlighed i samme gade, som også kan lejes i perioder på casa-cori.dk

Og ja, så lige en undskyldning: For at please Google, der jo har stor magt over, hvilke sites, der bliver synlige og hvilke, der lever under overfladen, har jeg gentaget samme sætninger til ulidelighed og i sammenhænge, hvor de passer ind som en hund i en spil kegler. Jeg beder om din overbærenhed. Også når jeg nu gentager: Lej hus eller lejlighed, ferielejlighed eller feriehus, i Cori, Lazio syd for Rom, nær havet, nær nemi – med udsigt, ja- panoramaudsigt og henholdsvis balkon og tagterrasse.

 
Profil

Huset ligger på de allerbedste m2 i Cori. I det historiske centrum af Cori Monte (den høje bydel) ligger huset lige i svinget, der hvor via della Republica glider over i via Veneto og landskabet åbner sig mod havet og Pontina sletten (Roms køkkenhave).

Kontaktoplysninger
Cori-rom Via della Repubblica 18 04010 Cori LT Italien
(+45) 20 23 70 65
madssoegaard@hotmail.com

 

Designet af Standoutmedia