Send forespøgsel til stine@redelephant.dk / Tlf. +45 2325 6057

Lidt om hvem vi er

Jeg er cand.mag. i dansk og kunsthistorie og arbejder med strategisk kommunikation i min lille virksomhed Red Elephant Communication & Research  og min mand er forsker på Københavns Universitet. De sidste to år har jeg desuden udgivet Karolinekogebøger fra mit lille forlag, Snabel Press.

 

Jeg er indtaget i Italiensk kultur (med visse undtagelser! Èn begynder med B… en anden med M… ) og forelskede mig hovedkuls i Cori, da jeg første gang besøgte byen i 2005.

 

Min mands bror, Henning Nielsen (der har oversat den Cori-bog, du finder som indhold på siden her under “Coris historie”), boede i Cori fra han blev pensioneret fra musikvidenskabeligt institut på Aarhus Universitet og til sin død for få år siden, og det var ham, der førte os til byen og ind i dens dagligliv og sociale cirkler.

Huset er nu vores private og vi til har tilstræbt at indrette det med en varm og hjemlig atmosfære. Det er vist lykkedes ret godt. I hvert fald har vi udelukkende fået begejstrede tilbagemeldinger fra gæster. Det kan du se lidt om i gæstebogen.

 

Når hverken vi, vores venner eller børn bor i huset, lejer vi det indimellem ud. Da huset ikke er et egentligt udlejningshus, finder du ingen bookingkalender på siden her. Send os en mail og vi skal svare meget hurtigt, om du kan leje huset, i den periode, du ønsker stine@redelephant.dk

 

Vi har tidligere haft en charmerende lille udsigtslejlighed i samme gade. Den har nu fået nye ejere, men  kan også lejes i perioder på casa-cori.dk

 

Og ja, så lige en undskyldning: For at please Google, der jo har stor magt over, hvilke sites, der bliver synlige og hvilke, der lever under overfladen, har jeg gentaget samme sætninger til ulidelighed og i sammenhænge, hvor de passer ind som en hund i en spil kegler. Jeg beder om din overbærenhed. Også når jeg nu gentager: Lej hus eller lejlighed, ferielejlighed eller feriehus, i Cori, Lazio syd for Rom, nær havet, nær nemi – med udsigt, ja- panoramaudsigt og henholdsvis balkon og tagterrasse.

Find vej via Googlemap