Gæstebog

– Gry & Michael
Gry, drengene og jeg har den seneste uge været på ferie i byen Cori i provinsen Latina lidt syd for Rom. Udover at være en hyggelig middelalderby med antikke rødder og en perlerække af fine små italienske restauranter, er den også et godt udgangspunkt for ture til både Rom og de mange små byer lige omkring Rom som fx Anzio, Nettuno, Tivoli, Frascati, Latina og Villa Adriana, samt sydpå mod Napoli og Pompei. Vi boede i et dejligt byhus på Via Della Republica 18. Hvis du/I har lyst til at nyde det gode vejr i Italien eller bare har brug for et getaway fra hverdagens stress og jag, kan huset varmt anbefales. The past week, we have spent our holiday in Cori in the province of Latina just south of Rome. Besides being a cozy medieval town with antique roots and a lot of nice Italian restaurants, Cori is also a good starting point for trips to both Rome and the many lovely towns near Rome such as Anzio, Nettuno, Tivoli, Latina and Villa Adriana and south towards Naples and Pompeii. We stayed in a lovely townhouse on Via Della Republica 18. The house is rentable. So if you fancy a trip to Italy, I can be highly recommend it.
– Marie & Rasmus
Vi er nu ved enden af 14 forrygende dage her i jeres enestående hus med den mest fantastiske udsigt. Hver eneste dag har vi nydt i fulde drag – fra tagterassen, fra stuen med en god bog, fra Coris charmerende gader og restauranter. Eller fra ture i den nærmeste omegn. Vi kunne godt have brugt 2 uger mere – og kommer helt sikkert igen!
– Berit og Folmer
Tak, tak tak for vores bedste ferie nogensinde! her er alt, hvad vores hjerte begærer: fred og ro, eventyrlig udsigt, charme og varme, atmosfære og nærvær, råvarer så skønne, venlige naboer, et hus man kun kan drømme om – og uendelig mange turmuligheder lige uden for døren. vi kommer snart igen!
– Bente og Christian
Ja, vi kom igen endnu en gang – og det bliver ikke den sidste! Vi har nydt 14 afstressende rolige dage i byen, i omegnen og ikke mindst på terrassen. Besøgte bl.a. den amerikanske kirkegaard i Nettuno (den engelske ligger i Anzio) med knap 400 grave fra invasionen på Sicilien og i Nettuno – absolut et besøg værd. På terrassen lavede vi vores egen hjemmelavede porchetta (efter italiensk opskrift) i kuglegrillen – det tager tid, men detr er værd at vente på. Slagteren på Signina leverede fint kød til den. Huset og jeres indretning gør, at vi føler og meget hjemme med det samme. Her er dejligt at være! Tusind tak for denne gang – vi har slet ikke lyst til at sende nøglen tilbage.
– Susanne og Ole
Tak for en ualmindelig dejlig tid her i dette fantastiske hus i Cori. Alt har fungeret til perfektion, og vi har nydt livet. Nydt at lære Italien og italienerne at kende på en ny måde med byens enestående gæstfrihed, venlighed og nysgerrighed. Må dette hus leve længe endnu til glæde for livet!
– Familien R og W
Vi har alle 5 nydt ugen i fulde drag. En sand perle med ro til sjæl og krop. ALT har fungeret – intet savnet. Minder for livet – tak!
– Finn og Connie
Skønne dage, solen skinnede, mammaer holdt øje med huset, Zambi serverede natmad og småkager sidste aften… og økologisk vin fra Marco Capinetti. Kære hus – tak fordi du findes – vi vil HELT SIKKERT vende tilbage til dig igen.
– Morten, Ulla, Anne og Nikolaj
Intet mindre en enestående – sådan har vi oplevet Cori og huset. Udsigten fra tagterrassen med Herkules templet, bjergene og sletten er noget helt specielt. Ikke mindst om afteten. Vi kunne næsten ikke bekvemme os til at forlade det smukke syn og gå i seng. Det glemmer vi aldrig. Huset er fantastisk funktionelt og hyggeligt på en gang. Vi har været to par og det har været ideelle rammer. Og omegnen har så meget at byde på, at vi MÅ komme igen. Tak for det hele.
– Møller familien
Byen er idyllisk, naboerne søde og venlige. Vi har haft 2 børn med. En på 3 år og en på 4 måneder. Det var rart at komme til et hus, hvor der er styr på det hele og rent og pænt. Her er hyggeligt og æstetisk i tip top. Tak for det.
– Søren og Jette
Vidunderlig by, pragtfuldt hus! Vi har travet rundt i gaderne og bjergene kun afbrudt af en tur til Rom, hvor vi efter 2 timer så på hinanden og blev enige om hurtigt at tage tilbage til Cori.
– Katrine Jakobsen & co
Jul i Cori – fantastisk! Vi – to familier – har tilbragt julen i jeres fantastiske hus, og hvis det står til os, er det ikke sidste gang. Vi har nydt hvert minut. Vi har hygget os ude og inde  og spist den lækreste mad. Både den vi selv har kreeret af de gode råvarer, man får her, og det, som Zampi, Cette camine og Vesuvio har serveret for os. Vi har været til julekoncerter her i byen og i Rocca Massima – og Rom har vi selvfølgelig også aflagt et besøg. Der var vi til julegudstjeneste i Santa Maria in Trastevera – en fantastisk kirke med mosaikker, man SKAL se. Det blev også til en herlig tur til San Felice med en frokost, vi ikke glemmer: Fisk, fisk, fisk – frisk og skønt tilberedt. Tak og på snarligt gensyn!
– Grethe, Jørgen, Nanette, Columbine, Victoria
Vi har haft en fantastisk uge i jeres skønne hus. Store som små har stor-nydt charmerende Cori – ikke mindst Signina-pladsen med dens liv og fødevarebutikker. Der er blevet slæbt hjem til huset af lokal vin, tynd-skåret skinke, solmodne tomater, melon og jordbær, det skønneste brød fra bageren og frisk pasta og hjemmelavet pesto fra købmanden.  Alt er blevet nydt på terrasserne i morgensol eller gyldent aftenlys – enten til gadens liv eller til bjergenes og slettens skønhed. I har ret, når I skriver, at denne plet SKAL opleves. Vi har været et hurtigt smut i Rom for at vise Victoria Peters Kirken og et par andre ’highlights’. Det er også blevet til en vidunderlig tur sydpå til standene ved Sebaudia, hvor vi kastede os i det friske hav og videre til den smukke San Felice, hvor man virkelig fornemmer Italiensk riviera stemning. Den mest uforglemmelig tur var dog til Ninfa-haven – måske verdens smukkeste have? Vi satsede trods modstridende oplysninger i diverse guides på at lægge vejen forbi og tilfældet ville at haven var åben. Ekstasen hos familiens have-entusiast var ”beyond words” og vi andre med knap så meget havekulturel viden var lige så begejstrede. En oplevelse, der klart overgår enhver beskrivelse (Det kan anbefaes at læse den fascinerende historie om familien Caetani, der grundlagde haven…) En ting er udflugter og alle de mange skønne steder omegnen byder på. En anden er selve Cori, som har givet os lige så mange oplevelser: De søde gamle damer i gaden som hilser og smiler til os hver dag. Vi føler virkelig, vi har fået en dejlig bis af den rigtige Italien og håber, der bliver mange flere – gerne med Cori  jeres vidunderlige hus som udgangspunkt.
Profil

Huset ligger på de allerbedste m2 i Cori. I det historiske centrum af Cori Monte (den høje bydel) ligger huset lige i svinget, der hvor via della Republica glider over i via Veneto og landskabet åbner sig mod havet og Pontina sletten (Roms køkkenhave).

Kontaktoplysninger
Cori-rom Via della Repubblica 18 04010 Cori LT Italien
(+45) 20 23 70 65
madssoegaard@hotmail.com

 

Designet af Standoutmedia